Lakers eieren Nupi to penner søppel kontrakt

27/07/2017 0
Lakers eieren Jenny - Bass I et nylig intervju, sa hun ikke kunne forstå den store kontrakten signert med Lakers i fjor sommer Mozgov og Ruhr - Hva er logikken bak Dengs ja.
 
På den tiden, er den høyeste beslutningstakere Lakers basketball - Jim Buss og Mitch - Mitch Kupchak basketball drakter. Etter fjorårets gratis-agent markedet åpnet døren, Lakers raskt med en fire-års 64 millioner amerikanske dollar kontrakt signert Mozgov, så ga Ruhr - Deng 4 år 72 millioner amerikanske dollar kontrakt.
 
Det er forundret at når det ikke er noen bud team og Lakers. Som et resultat av disse to dårlige kontrakter et alvorlig hinder for Lakers cap plass, og utviklingen i retning av denne kontrakten og Lakers helt uforenlig, sjokkerende ikke bare mengden, men også livet.
 
"Jeg forstår ikke (sign Mozgov og Ruhr - Deng). Hva er ideen" Jenny - Bass sa: "Enten vår tenkning er ikke en planet, jeg kan ikke forstå dem (liten Bass og Ku Puqie Hva gram) gjør. de ikke fungerer godt, eller er en logisk forklaring på dem basketball t skjorte. "
 
Til slutt, Jenny - Bass tidligere i år sparken liten Buss og Mitch Kupchak og invitere "Magic" Johnson som president i basketball Lakers, mens Rob - Pelinka som daglig leder.
 
I sommer Lakers sette Mozgov kontrakten handles til Nets, men på bekostning å fange andreplass Russell i 2015. Men Ruhr - Deng synes å kaste av kontrakten.