Payne har ikke muligheten til å spille i NBA

01/09/2017 0
Bulls i bytte for "dance king" fra Thunder i februar i år, Cameron - Payne, en kilde fra innsiden av Bulls sa at de var pitched i avtalen, fordi basketball trøye Payne ikke måtte spille i NBA Evnen.
 
Payne vil motta høyre fotoperasjon og forventes å komme tilbake innen slutten av november. Bulls ga noen detaljer for Paynes skadde høyre fot, men de nevnte avtalen om Payne.
 
"Vi visste dette i den andre treningen etter avtale, og han kunne ikke spille på NBA-nivå i det hele tatt." En kilde fra oksene sa, "Den eneste grunnen til to trening er fordi vi tror Han kan være nervøs i den første treningen, og noen tyretrenere som holder forskjellige syn, lyver og vi står i den avtalen.
 
Kilden sa ikke at det var tordenbolt, men han henviste til generalsekretæren Gary - Forman, da han pakket Taki - Gibson, Doug - McDermott og en 2018 andre runde i stedet for Vel, Bulls-ledelsen sa basketball utstyr til og med Payne som "fremtidens punktvakt."
 
Men det er klart at Payne ikke kan nå bli en poengvakt, han spilte bare for den vanlige sesongen 11, gjennomsnittlig 13,1 minutter spilletid, bare 4,9 poeng, 1,5 rebounds og 1,4 assisterer ytelse, Skyting bare 33,3%, trepunktsopptak er bare 32,4%.
 
Ifølge Bulls ble Payne skadet 19. juli, men hadde seg beskyttende støvler, men løste ikke problemet, så arrangert for kirurgi 7. september. Bulls ga ikke Payne's comeback-plan, for å vite at Basketball Drakter Barn
 
Payne er 22 år gammel og er 1,90 meter høy. I 2015 NBA-utkastet, Payne ble valgt av Thunder i første runde av 14. runde, har han et kallenavn kalt dansekongen, når Thunder i effektiviteten av perioden, han og Russell - Westbrook før den magiske dansen Løpet av en naturskjønn linje.