Wei mindre fortsatt ikke stå om å forny

25/08/2017 0
Russell Westbrook kunne ha fornyet en kontrakt med Thunder i NBA denne sommeren ($ 207 millioner) for sommeren, men han har ennå ikke gitt Thunder et klart svar.
 
Siden Thunder-teamet for det begrensede tilbudet om den største kontrakten i historien, har gått mer enn to måneder. I løpet av perioden har James - Harden og John basketball drakter - Wall og den gamle eieren på forhånd fornyet kontrakten.
 
I sommer reiste vi mange ganger til Los Angeles og Oklahoma, men han aksepterte ikke Thunder-kontrakten. Fristen for å godta denne kontrakten er 17. oktober i år, før den vanlige sesongen av den nye sesongen. Med tidenes gang hver dag er Thunder Management sin angst tydelig økende.
 
Så hvorfor var de mektige motvillige til å akseptere den femårige $ 207 millioner kontrakten?
 
Han visste ikke at den nye "utpekte spillerenes fornyelse" ville komme da han ble enige om å fornye kontrakten med Thunder i fjor sommer. Han trodde han hadde signert en kontrakt for å få ham 10 år veteranlønn, den årlige lønnen på 35% av lagets basketball trøye lønnskap. Han trodde han ville spille igjen etter to årstider i 2018 igjen for å bli friagent.
 
Tordenbudet har vært på skrivebordet, og det har vært en tidsperiode. Som Thunder daglig leder Presti sa i juli, er dette ganske enkelt ikke en forhandling. For William aksepterer han enten kontrakten eller avviser det. Ifølge informerte kilder, har Wei hittil ikke gitt Thunder et formelt svar, det er til slutt å akseptere eller avvise kontrakten.
 
Hvis du har råd til å fortsette å tvile og gjette, kan han vente til neste sommer, ut av kontrakten og bli friagent. For Wei Shao, om det er sommer eller neste sommer, er mengden fornyelsekontrakt det samme.
 
Men den største forskjellen er at det også kan være nøkkelforskjellen, det vil si årets kontrakt. I samsvar med bestemmelsene i fornyelsen av spillerne vil minst en 5-årig fornyelseskontrakt (det femte året er spilleralternativet). Hvis du signerer denne kontrakten, betyr det at kontrakten med Thunder vil fortsette til sin 34 år gamle. Hvis vi venter til neste sommer, kan han signere en 2 eller 3 års kontrakt og bli en gratis agent igjen i en alder av 31 eller 32 år.
 
Fra denne store kontrakten og så kjempe for et stort kontraktsperspektiv, må vi måle den 32 år gamle og 34 år gamle forskjellen. Ifølge vindens stil vil 32-åringen Wei Shao og 34 år gamle Wei være svært forskjellige. Det er også en forskjell at hvis vi vil ha vetoret, må han vente til neste sommer for å signere en ny kontrakt.
 
Hvis vi nektet en femårig $ 207 millioner sikkerhetskontrakt, betyr det at han ikke vet hvor fremtiden går? Eller vurderer Thunder-teamet å håndtere ham?
 
Men fra torden i sommeren av denne operasjonen, spesielt gjennom avtalen for å få Paul - George, Presti på den eksisterende oppstillingen og den nye sesongen veldig tillit. Uansett om mangelen på denne sommeren i valget av fornyelse, vil Thunder ikke vurdere å håndtere ham, og for nå er det ingen tegn eller fra Wei som side av basketball t skjorte folket får noe om han i 2018 for å vurdere andre lag Vinden i kontrakten.