11/10/2017
Pacers preseason teamet sitter hjemme mot Maccabi Haifa i Europa, rygg mot rygg bekjempe turgåere i dag kommer i fire ferie på i går mot Pistons spillere, er det verdt å nevne at den tidligere NBA-stjernen Josh - Smith I sommer ble han med i Haifa Maccabi-klubben, han spilte også på vegne av i dag. De siste syv menneskene på basketball drakter de doble vandrere til 108-89 seier over havet av Maccabi.   Walker 7 personer på doblet, Oradea bølge 18 poeng og 5 rebounds og 4..
30/09/2017
Lakers trener Luke Walton bekreftet i et intervju i dag at laget var andre i kampen - Powell gjorde i lagkampen, hadde gjort 6 seire og 0 negativ basketball drakter rekord.   "Langzo - Bauer la alle bli enda bedre." Wharton roste Bauer, "han fortsatte å snakke med alle, han ledet laget, han var coaching." Wharton roste også Bauer for sin første treningsleir.   Wharton avslørte at andre forretter også spilte bra i gårsdagens kamp nba drakter. Wharton s..
22/09/2017
Suns Alex - Lynn senter vil signere en kontrakt med laget, begge sider vil bli ferdigstilt i den nye sesongen før treningsleirens start, noe som betyr at Lynn vil bli ubegrenset friagent i 2018. Lynn var i første runde av første runde i 2013 i NBA, spilte han 20,3 minutter i fjor, gjennomsnittlig 8 poeng og 6,6 rebounds og 1,3 block, trekk 49,7%. Han er god i menneskeskjoldet, hvis den utmerkede basketball drakter prestasjonen til den nye sesongen, vil han sannsynligvis signere en..
01/09/2017
Bulls i bytte for "dance king" fra Thunder i februar i år, Cameron - Payne, en kilde fra innsiden av Bulls sa at de var pitched i avtalen, fordi basketball trøye Payne ikke måtte spille i NBA Evnen.   Payne vil motta høyre fotoperasjon og forventes å komme tilbake innen slutten av november. Bulls ga noen detaljer for Paynes skadde høyre fot, men de nevnte avtalen om Payne.   "Vi visste dette i den andre treningen etter avtale, og han kunne ikke spille på NBA-n..
25/08/2017
Russell Westbrook kunne ha fornyet en kontrakt med Thunder i NBA denne sommeren ($ 207 millioner) for sommeren, men han har ennå ikke gitt Thunder et klart svar.   Siden Thunder-teamet for det begrensede tilbudet om den største kontrakten i historien, har gått mer enn to måneder. I løpet av perioden har James - Harden og John basketball drakter - Wall og den gamle eieren på forhånd fornyet kontrakten.   I sommer reiste vi mange ganger til Los Angeles og Oklaho..
10/08/2017
Sir offisielle dag på Twitter, lansert to nye skjorte for den nye sesongen. Sammenlignet med forrige sesong, den største endringen, enn Nike, Adidas erstattet Utah Jazz basketball trøye.   Faktisk siden 2017-18 sesongen, vil Nike bli ligaens ny skjorte sponsor, i tillegg er en annen to Jazz jersey vil bli lansert denne høsten.   I tillegg er plasseringen av venstre bryst skjorte, jazz også brodert på 5 for kampen, skilt, og fem for kampen, er en forpliktelse ti..
04/08/2017
Tidligere NBA-spiller De Hu An - Blair (DeJuan Blair) basketball drakter har ikke gitt opp sin NBA drøm, Tony Blair nylig USA deltar i TBT basketball turnering, sa han i et intervju at han ønsker å bruke denne anledningen til å gå tilbake til NBA.   Nylig Blair ble med en mann som heter "Overseas Elite" team, kampanje TBT amerikansk basketball mesterskapet, har turneringen 64 lagene som deltar, bonuser på opp til $ 2 millioner. Mesterskapet live på ESPN nettside, også til..
27/07/2017
Lakers eieren Jenny - Bass I et nylig intervju, sa hun ikke kunne forstå den store kontrakten signert med Lakers i fjor sommer Mozgov og Ruhr - Hva er logikken bak Dengs ja.   På den tiden, er den høyeste beslutningstakere Lakers basketball - Jim Buss og Mitch - Mitch Kupchak basketball drakter. Etter fjorårets gratis-agent markedet åpnet døren, Lakers raskt med en fire-års 64 millioner amerikanske dollar kontrakt signert Mozgov, så ga Ruhr - Deng 4 år 72 millioner ameri..
13/07/2017
Raketter og Knicks er fremdeles prøver å fullføre transaksjonen på Anthony, og pelikaner er villige til å delta i for å fullføre basketball utstyr transaksjonen.   Det er enighet om at selv om laget denne uken for å oppfordre Knicks Anthony å fullføre transaksjonen så snart som mulig, men avtalen er ikke forventet å skje snart basketball drakter.   Mens Knicks og Rockets er stadig nærmere en avtale, men de har fortsatt mye arbeid å gjøre.   ..
06/07/2017
Rockets planlegger senere denne måneden og i tråd med "utpekt veteran klausul" James - Harden fornye en ny kontrakt.   Veteran spesifisert vilkår (utpekt veteran spiller regelen) er i den nye tariffavtalen en klausul basketball drakter i vilkårene er spesifisert i veteran, i henhold til den tidligere tariffavtale, lønn cap de kan få opp til 30% av maksimal lønn.   Denne sommeren, Curry, Harden, Westbrook og Wall er i tråd med "utpekt veteran klausulen." &..
29/06/2017
Cleveland Cavaliers Patrick - Beverly ettertraktet, men nå kan de bare se på som favoritt til folk bosatt i Los Angeles Clippers. I tillegg er "Big O" Oscar - Robertson mener at for å senke Golden State Warriors og en høy, må ridderen gjøre en endring.   Beverley Knight er ikke interessert i en eller to dager. Det er rapportert at David - Griffin etter avgang av assisterende daglig leder Coby - Knight nåværende ledelse under ledelse av Altman, slå seg ned for en defensiv..
22/06/2017
Tidligere Philadelphia 76ers super Allen - Allen Iverson opplæring bilde eksponering, Philadelphia sønn iført shorts trening 76 mennesker, trance folk tilbake til fortiden.   NBA pensjonerte spillere til å delta i 3v3 liga etter to dagers offisielt starter, vil delta i konkurransen Iverson arbeider også i trening. Han hadde på seg svart shorts 76 nba drakter mennesker, de kjente fure og hår band, utseende og ånd på banen før, og ingenting endres, i tillegg til allerede ..
14/06/2017
Årets NBA-finalen mot Warriors er en reise av hevn, er Durant også sant for fem år siden, hans første NBA-finalen, var det nederlag ved foten av James, i løpet av årene han har vært LeBron undertrykkelse, venter en sjanse.   De tre første spillene, i direkte dialog med James, Durant gjort en overveldende fordel, han skjøt 13 under 21 LeBron forsvar, 31 poeng. I den avgjørende konkurransen i fjerde kvartal, er Adu også gjør det bedre, skjøt han 10 av 15, fikk 31 poeng..
08/06/2017
Warriors første halv tre-pekere 12 av 20 skudd, traff hastigheten så høy som 60%. Tre dobbel stillingen, Thompson 21 punkter, 16 punkter Durant, Curry punkter 14, 51 har totalt tre punkter.   Knight tredjedel av dverger, fem av 18 skudd, hvorav 5 James skutt tre, en person har 27 poeng for Houston, Owen 17 poeng vant de totalt 44 poeng.   James visste at han var en mann alene kan ikke oppnå seier. Når det gjelder den tredje kvartal han begynte å gi sine lagkame..
01/06/2017
Om riddere og krigere gått sammen finalen tre år på rad, har verden utenfor et syn som dagens Union polarisering blir stadig tydeligere. I denne forbindelse, NBA kommisjonær Adam - ikke Xiao Hua ikke enig.   "For meg, kan jeg ikke enig med dette synet, som nå er ligaens to eneste lagene konkurransedyktig, jeg tror ikke." Xiao Hua sa i et intervju, da han påpekte at dette problemet vil ta tid å løse.   Mens Knights og Warriors tredje år på rad, det siste ren..
26/05/2017
Ifølge "Chicago Tribune" reporter K.C. Johnson sa - Wade neste sesong er forventet å fortsette å bo i Chicago, Bulls og han signerte en to-års 47.500.000 amerikanske dollar kontrakt i fjor sommer, og har en spiller alternativ for 2017-18 sesongen basketball drakter.   "Alle rundt Bulls er nå nesten alt som Wade vil utføre en spiller alternativ for neste sesong, for å forbli i oksen." Sier Johnson.   Denne sesongen, Wade på vegne av Bulls spilte 60 ordinære s..
18/05/2017
Nylig i et intervju med den litauiske medier, Donatas - Motel Yunus sa at overbefolkning inne i New Orleans Pelicans, ikke lenger trenger ham. San Antonio Spurs, Golden State Warriors og Utah Jazz Washington Wizards ville være hans førstevalg basketball drakter.   Motel kontrakt utløper i sommer, nyheten om at han ennå ikke hadde bestemt seg for hvorvidt representanter for de litauiske menn basketball laget spilte i EM i 2017.   Er det mulig å bo i sommer når d..
11/05/2017
Wizards til ledelsen like etter åpningen en 4-0, men deretter fire minutter de scoreless Celtics i tillegg til Thomas, andre folk ofte treffer, skjøt en bølge av 16-0, med ett slag tosifret fordel. Wizards Selv begrense Thomas, men de kunne ikke finne følelsen i angrepet, etter at den første delen, veivisere til 21-33 bak basketball drakter.   Celtic opprettholdt en svært høy treffprosent i andre kvartal, mens Wizards angrepet er fortsatt urimelig, Wal-ledet generell lavko..
04/05/2017
Knight Eastern Conference semifinalen med det første feltet, den Raptors LeBron - James holding en flaske øl lukter litt av at scenen er imponerende. Det ville ha effekt av en underholdning atmosfære, men på grunn av ølmerket uautorisert bruk av bilderettigheter som oppstår James Huang Zhan teamet misnøye basketball trøye James.   Den andre halvdelen av det spillet, en layup prosessen var James Raptors spiller stygt, James var rundt bare for å ha hendene på en medarbeid..
27/04/2017
Bradley traff en rekke viktige mål i dette spillet, for eksempel: i begynnelsen av starten av spillet som dunk, en dumpet buzzer og en tredje hjørne Basketball Drakter.   Selvfølgelig er den endelige analysen, Bradley var også en topp omkrets forsvarer. Spillet, Bradley store forsvars Bulls toppspiller Jimmy - Butler.   Vi kan si at i dag Forsvaret til Bradley Butler svært vellykket, All-Star Bulls flanke 6 av 15 skudd, 14 poeng. Spesielt denne runden av serien ..
20/04/2017
Selv Boer Tianjin Regis New York Knicks ikke deltok i avskjedssesongen, men han gjorde det klart at hans ønske om å fortsette effektiviteten av Knicks i et intervju i dag. basketball trøye Kjøp nå.   I morgen, vil Gud sette av bølgen å vende hjem til Latvia, og offisielt begynte sin offseason. Før dette, han vil ikke og Knicks president Phil Jackson - møtes, men det betyr ikke at bølgen av Gud spiller ikke for Knicks neste sesong.   "Selvfølgelig." På sp..
13/04/2017
I tre møter denne sesongen, er Cavaliers vinne, så Cavaliers fortsatt rangert andre, tredje Raptors.   Raptors vinne, om ikke, kan bare rangert som nummer tre, slik at de ikke bryr seg, la generalene DeMar - DeRozan og Sergio - ibaka og andre til å hvile. Kyle - Lori'd finne følelsen på banen, men ikke mye spilletid. Kjøp nå Basketball Drakter, gi deg størst rabatt.   Knight "Big Three" hvile, kan den første delen konkurrere med dem. Denne delen er det 1 min..
06/04/2017
Dette spillet, begge sider Herren seg veldig rolig, hevder bare en vanlig spill. Men alle vet at, faktisk, småkoking. James Knight, som hadde til hensikt å la mer hvile, men i slike tilfeller, måtte han spille kontinuerlig, selv rygg mot rygg kan ikke hvile. Kjøp nå basketball trøye, gi deg den største rabatt!   Den første delen av de to lagene fortsatt jevnt matchet. James morderiske ikke nå, denne delen bare skutt fire ganger, scoret 4 poeng. James slutten hvile, denne..
30/03/2017
Den første delen av biblioteket middelmådig, bare en i fire stemme, Thompson og to savnet skudd, "spray" misfiring brødre sammen. Spurs til en bølge av 15-0 start, Warriors spilte i spillet fire minutter etter det første resultatet. Curry Basketball Drakter er Warriors tredjedel av pre-ferie bare 8 minutter krigføring poengsum. Sporer fortsatte å øke avstanden, hoved med 22 poeng når 29-7. Curry tre straff tre, Andre Iguodala skutt to ganger, etter den første seksjon, vil Warriors g..